Det siger mine kunder

 

Jeg havde igennem et år haft flere positive ændringer i mit liv. Midt i det hele mistede jeg pludselig min mor. Det praktiske fungerede, men jeg følte at sorgen over at have mistet min mor blev ved med at fylde og gennemtrænge de ellers gode ting i mit liv. Allerede efter den første behandling med tankefeltterapi  hos Gitte, fik jeg sorgen løsnet fra de andre aspekter i livet. Det var en stor lettelse.                                                                          L.P.

Jeg valgte at gå til tankefeltterapi hos Gitte fordi jeg havde mange udfordringer i hverdagen. Efter hver behandling har jeg haft mere ro i krop og sind, bedre humør, bedre rustet til hverdagens udfordringer, bedre søvn. Efter endt behandling (jeg var der 5 gange), har jeg taget teknikken til mig. Hvis jeg vågner om natten efter få timers søvn, og af en eller anden grund ikke kan falde i søvn igen – så bruger jeg “banketeknikken”, og finder efter få minutter roen til at falde i søvn igen.                                                                C.P.

Flere måneders stress havde bevirket at jeg næsten konstant følte at jeg gik med en sten i maven. Efter en enkelt behandling med tankefeltterapi, forsvandt den fuldstændigt. Det er nu 5 måneder siden, og jeg har ikke mærket mere til den – Heller ikke i stressede situationer 🙂                                                                                                                              T.P.